fbpx

Rreth nesh

Sektori Realestate ka patur nje bum vitet e fundit në Shqipëri duke shtuar në mënryre të theksuar abuzimet si dhe keqinformimin e tregut. Ky sektor po has gjithmon e më shume nevojen për nje portal vertikal i dedikur Real Estate. Këtu lind dhe Clickhome.al jonë pasi synojme të krijojmë një portal i cili bashkon agjensite realestate, agjentët  blerësit por edhe të intersuarit për të shitur pronën e tyre.

Clickhome.al synon të informojë shitësit për trendin e vlerave të shitjes së pronës. Portali do të ofroj mundësinë qe përdoruesit të krahasojne ofertat e ndryshme si dhe do te lejoj interaktivitetin midis përdoruesve.

Nga blogu

Lexoni te rejat e fundit nga blogu

Disa arsye pse pasuritë e paluajtshme janë një investim i zgjuar

Historikisht në pasuritë e paluajtshme, risku i humbjes që të kanoset është i minimizuar prej kohëzgjatjes së pasurisë
Continue reading

Compare listings

Compare